Mijn favorieten

De Groene Trede - Nieuwbouwproject HeerhugowaardHeerhugowaard is flink in ontwikkeling. Deze moderne plaats met dorpse kenmerken kent ruim 50.000 inwoners en ligt in de directe nabijheid van een ruim aanbod aan winkel en- recreatiemogelijkheden. Ook zijn er verschillende horecagelegenheden, een cultuurcentrum, een bioscoop, diverse sportgelegenheden en een ruim aanbod aan onderwijsinstellingen. Je bent er werkelijk van alle gemakken voorzien!
 

De Groene Trede - nieuwbouwproject

De Groene Trede is gelegen in het stationsgebied van Heerhugowaard; een nieuw te ontwikkelen gebied dat zich in de komende jaren verder zal ontpoppen tot een waterrijk woon- en recreatiegebied. De naam ‘De Groene Trede’ komt voort uit de architectuur van het gebouw. Het gebouw krijgt een trapvormige uitstraling waarbij veel groen gebruikt wordt om aan te sluiten op de natuur in de omgeving. Vanuit de appartementen zal er een prachtig uitzicht zijn over het Oosterdel (natuurgebied). Daarnaast zijn de appartementen uitstekend bereikbaar. Mede dankzij het station (op 3 minuten loopafstand van het complex) en de provinciale verbindingsweg N242, die aansluiting geeft op de snelwegen A9 en A7, zijn grote steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam snel te bereiken.

Zodra de verkoop van start gaat mogen Van 't Riet De-Makelaar en Wiesell Makelaardij de 60 beschikbare appartementen in De Groene Trede verkopen. Meer over dit project kan je lezen op: www.degroenetrede.nl

Blijf op de hoogte!
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond dit project? Stuur ons dan een mailtje met daarin je naam en e-mailadres.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring