Mijn favorieten


Koop onder begeleiding Van ’t Riet Boontjes Makelaars een huis in regio Heerhugowaard


Van ’t Riet Boontjes Makelaars helpt je met de zoektocht naar jouw droomwoning. Elke dag opnieuw is het een uitdaging voor ons om het juiste huis voor de juiste persoon te vinden.
 

Vind je nieuwe huis in regio Heerhugowaard

Ben je op zoek naar een huis? Wil je dat ene droomhuis kopen, waar je met trots de deur achter je dichttrekt en nog even om je schouder kijkt als je wegfietst? Een huis waar je je thuis voelt, in een aangename gemeente of stad.
Dan heb je vast al ondervonden dat dit geen makkelijke zoektocht is.
 
Makelaarskantoor Van ’t Riet Boontjes Makelaars helpt je graag vanuit het kantoor in Heerhugowaard met deze zoektocht. Wij bieden een ruim aanbod aan koophuizen aan, in en rond de gemeente Heerhugowaard.
 

Wonen in Heerhugowaard

Heerhugowaard is een aangename gemeente om te wonen. Je hebt hier een mooie stadskern met vele winkels en restaurants. Vervolgens is er ook heel wat groen in Heerhugowaard, met onder andere het Park van Luna. Hier kan je zwemmen, wandelen, fietsen, mountainbiken, skeeleren en varen. Voor ieder is er dus wat wils.
 
In Heerhugowaard is er een ruim aanbod aan woningen, hier vind je zowel bestaande woningen als nieuwbouw woningen. De gemeente heeft flink geïnvesteerd in energievriendelijke woningen en goede voorzieningen.
 

Wonen rondom Heerhugowaard

Van ’t Riet Boontjes Makelaars is ook jouw makelaar in de regio rondom Heerhugowaard. Daar vind je vele aantrekkelijke dorpskernen zoals o.a. Obdam, Opmeer, Hensbroek, Noord- en Zuid Scharwoude, Spanbroek, Sint Pancras en Broek op Langedijk. Landelijk wonen met de voorzieningen van steden zoals Heerhugowaard, Alkmaar, Schagen en Amsterdam in de buurt.
 


7 stappen om een huis te kopen

Heb je besloten om een huis aan te kopen in Heerhugowaard of omgeving? Van ’t Riet Boontjes Makelaars zet alle relevante zaken voor de zoektocht en daadwerkelijke aankoop even op een rij. In goed overleg begeleiden wij je naar jouw nieuwe (t)huis.
  • We starten met een intake gesprek. Hierbij is er een kennisneming van jouw woonwensen en wordt er een inschatting gemaakt van de haalbaarheid.
  • Vervolgens houden we dagelijks het nieuwe en gewijzigde woningaanbod bij en selecteren hieruit de voor jou meest geschikte woningen.
  • Indien je geïnteresseerd bent in een woning organiseren wij een bezichtiging voor je. Onze makelaar begeleidt je hierbij en inspecteert de woning op staat van onderhoud en kwaliteit.
  • Na bevestiging van jouw belangstelling in een woning, doen wij extra onderzoek. Wij checken alle in-en outs van en rond de woning. Zo krijg je een volledig beeld van de woning.
  • Naar aanleiding van de bevindingen en ons referentieonderzoek geven wij jou een prijsadvies en adviseren wij je omtrent de te volgen onderhandelingsstrategie. Wij zullen de onderhandeling voeren met de verkoper of diens makelaar, en jou hierbij continu op de hoogte houden.
  • Indien je wenst, geven wij de mogelijkheid om bij onze hypotheekadviseur(s) jouw hypotheekopzet te laten voorrekenen. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.
  • Ten slotte is er het eigendomsoverdracht. Vlak vóór de overdracht inspecteren wij samen de woning om te controleren of deze in de afgesproken staat wordt opgeleverd.

Na het doorlopen van deze stappen ben je eigenaar van dat ene droomhuis waar je naar op zoek was. Gefeliciteerd!
 

Meer weten? Mail of bel ons vrijblijvend.

Volg ons woningaanbod ook op:

           
        

­


   


 

Vragen?

Ashley Hoebe
Makelaar
ashley@vanhetriet.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring