Mijn favorieten

Financiële diensten

   

Van ’t Riet­ is een onafhankelijke ­intermediair in de financiële dienstverlening­ voor particuliere en zakelijke relaties. Het brede dienstenpakket bestaat uit o.a.

Alles onder één dak; een groot ­voordeel en gemak voor jou.

 

Financiële dienstverlening is mensenwerk. De adviseurs van Van ’t Riet­ nemen daarom de tijd voor je. Ze maken werk van een persoonlijk advies. Dat begint bij een gesprek om jouw situatie en wensen voor de toekomst te inventariseren. Van ’t Riet staat voor een onafhankelijk advies en een duidelijk, transparant verhaal. Vanuit dat uitgangspunt begeleiden zij­ je bij het maken van verantwoorde keuzen en bij het afsluiten van de gewenste producten en diensten. Ook daarna blijft Van ’t Riet bij jou betrokken. Wij behartigen o.a. jouw belangen bij het afhandelen van schades. Daarnaast monitoren wij continu de ontwikkelingen in de markt die eventueel van invloed kunnen zijn - of effect hebben - op jouw persoonlijke situatie. Dat vereist vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Van ’t Riet stelt dan ook hoge eisen aan de kennis van haar medewerkers en toetsen deze middels erkende vakdiploma’s.

Meer weten? Wij komen graag bij ­je langs voor een gesprek en laat je dan eens informeren over onze combinatie-tarieven. Gewoon binnenlopen kan natuurlijk ook.­ Je bent van harte welkom.

 

                  ­

 

 

 


   
 

Vragen?


Team van 't Riet
info@vanhetriet.nl
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring