Mijn favorieten

Huis kopen in Alkmaar

Wil je graag een woning kopen of verkopen in Alkmaar? Neem dan eens contact op met Van 't Riet De-Makelaar! Onze ervaren makelaars werken al jaren in de regio's Alkmaar, Heerhugowaard en Hoornen komen zelf ook uit de buurt; met onze kennis en kunde ben je dus verzekerd van een snelle aan- of verkoop! 

Daarnaast kunnen we je ook nog helpen met de taxatie of een waardebepaling van je huidige woning, gratis oriënterende hypotheekscan bij aankoopbegeleiding en verzekeringsadvies i.s.m. collega’s Van ’t Riet Verzekeringen. Alles onder één dak. Wel zo makkelijk.
 

Een woning kopen in Alkmaar? Van 't Riet De-Makelaar helpt!

In Alkmaar is van alles te beleven. Zo is er een uitgebreid winkelaanbod, worden er tal van culturele activiteiten georganiseerd, heeft het een historische binnenstad en kun je in de zomer genieten van de traditionele kaasmarkt. Wat wil je nog meer? Bekijk dus snel ons woningaanbod in Alkmaar 
Woningaanbod Alkmaar  

Voorzieningen in Alkmaar

Alkmaar is een morderne stad met een sfeervol, historisch centrum met wel 399 rijksmonumenten. Het heeft 2 stations (Alkmaar en Alkmaar-Noord), een bioscoop, diverse sportcentra en zwembaden, scholen, religieuze huizen, molens, musea en een eigen voetbalstadion. In de omgeving worden jaarlijks diverse evenementen georganiseerd voor jong en oud, voor dance fans, culinaire toeristen of kunstliefhebbers; er is altijd wat te beleven. Liever in alle rust genieten van de natuur? Ook dan stelt Alkmaar en omgeving je niet teleur! 
 

Huis kopen of verkopen in Alkmaar en omstreken

Van ’t Riet De-Makelaar is gevestigd in Heerhugowaard en focust zich op de regio's Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn en alles daar tussen zoals Broek op Langedijk, Koggenland, Noord-Scharwoude, Obdam, Opmeer, Spanbroek, en Zuid-Scharwoude. Op basis van jouw verwachtingen en behoeften gaan wij met veel plezier op zoek naar jouw droomwoning in deze regio!
Ben je op zoek naar een woning of wil je een woning verkopen in Alkmaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Aarzel niet om contact op te nemen met Van ’t Riet De-Makelaar. Met ons professionele en enthousiaste team staan wij graag voor je klaar.
 
 
 

Vragen?

Vincent Vermeulen
Register Makelaar Taxateur
vincent@vanhetriet.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring