Mijn favorieten

Huis kopen in Hoorn

Wil je graag een woning kopen of verkopen in Hoorn? Neem dan eens contact op met Van 't Riet De-Makelaar! Onze ervaren makelaars werken al jaren in de regio's Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn en komen zelf ook uit de buurt; met onze kennis en kunde ben je dus verzekerd van een snelle aan- of verkoop! 

Daarnaast kunnen we je ook nog helpen met de taxatie of een waardebepaling van je huidige woning, gratis oriënterende hypotheekscan bij aankoopbegeleiding en verzekeringsadvies i.s.m. collega’s Van ’t Riet Verzekeringen. Alles onder één dak. Wel zo makkelijk.
 

Een woning kopen in Hoorn? Van 't Riet De-Makelaar helpt!

In historisch Hoorn valt van alles te doen. Zo kun je er heerlijk winkelen en dineren in de knusse binnenstad en kun je door de ligging van de stad vlakbij het IJsselmeer allerlei watersporten in de omgeving beoefenen. In Hoorn kun je heerlijk tot rust komen. Kijk jij daar al naar uit? Bekijk dan snel ons woningaanbod in Hoorn eens.
Woningaanbod Hoorn  

Voorzieningen in Hoorn

Hoorn is een sfeervolle stad met veel monumenten en een leuk winkelgebied. De stad heeft twee treinstations (Hoorn en Hoorn Kersenboogerd), een bioscoop, diverse sportcentra, zwembaden en een jachthaven, meerdere musea, scholen en monumenten. In Hoorn ben je dus van alle gemakken voorzien en zal je je geen minuut vervelen. De gemeente Hoorn bestaat naast de stad Hoorn nog uit Blokker en Zwaag.
 

Huis kopen of verkopen in Hoorn en omstreken

Van ’t Riet De-Makelaar is gevestigd in Heerhugowaard en focust zich op de regio's Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn en alles daar tussen zoals Broek op Langedijk, Koggenland, Noord-Scharwoude, Obdam, Opmeer, Spanbroek, en Zuid-Scharwoude. Op basis van jouw verwachtingen en behoeften gaan wij met veel plezier op zoek naar jouw droomwoning in deze regio!

Ben je op zoek naar een woning of wil je een woning verkopen in Hoorn? Dan kunnen wij je helpen! De specialisten van Van ’t Riet De-Makelaar hebben ruime ervaring in de regio en helpen je direct verder. Met ons deskundige en energieke team staan wij graag voor je klaar!
 

Vragen?


Marius Broedersz
Register Makelaar Taxateur
marius@vanhetriet.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring