Mijn favorieten

Jouw makelaar in Langedijk

Van ’t Riet De-Makelaar werkt naar een snelle en succesvolle aankoop of verkoop van jouw woning in Langedijk. Lees hieronder meer over de kracht van ons makelaarskantoor!
 

Raadpleeg jouw makelaar in Langedijk

Wil je een huis kopen of verkopen in Langedijk? Neem dan even contact op met Van ’t Riet De-Makelaar. Ons enthousiaste en professionele team helpt jou graag bij het vinden van jouw nieuwe droomwoning! Zoek je een makelaar die je kan helpen bij de verkoop of taxatie van je huidige woning? Ook dan staan we voor je klaar!

Ons makelaarsteam komt zelf ook uit de regio en heeft daardoor een uitgebreid netwerk en een nóg beter inzicht in deze woningmarkt. Met onze expertise en een persoonlijke aanpak helpen we je snel verder.


Wonen in Langedijk

Langedijk kan gekenmerkt worden als een verstedelijkte plattelandsgemeente. In feite ligt de bebouwing van Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk tegen elkaar aan. Daardoor liggen de winkel-, sport-, en uitgaansmogelijkheden op korte afstand. Langedijk kent een rijk verenigingsleven en er worden het hele jaar door tal van activiteiten en evenementen georganiseerd. In Langedijk ligt het natuur- en recreatiegebied Geestmerambacht, bestaande uit onder meer het water De Zomerdel en natuurgebied de Kleimeer.
  Woningaanbod Langedijk
 

Huis kopen of verkopen in Langedijk en omstreken

Van ’t Riet De-Makelaars is gevestigd in Heerhugowaard en focust zich op de regio's Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard. Denk bijvoorbeeld aan Broek op Langedijk, Koggenland, Noord-Scharwoude, Obdam, Opmeer, Spanbroek, en Zuid-Scharwoude. Omdat we al jarenlang in deze gebieden actief zijn hebben we een grote kennis van de regionale markt opgebouwd. Profiteer van onze kennis en neem direct even contact op met Van 't Riet De-Makelaars! Ons professionele en enthousiaste team staat voor je klaar.
 

Vragen?


Marius Broedersz
Register Makelaar Taxateur
marius@vanhetriet.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring