Mijn favorieten

Jouw makelaar in Noord-scharwoude

Van ’t Riet De-Makelaar werkt naar een snelle en succesvolle aankoop of verkoop van jouw woning in Noord-Scharwoude. Lees hieronder meer over de kracht van ons makelaarskantoor.
 

Raadpleeg jouw makelaar in Noord-Scharwoude

Wil je een huis kopen of verkopen in Noord-Scharwoude? Kom dan eens langs bij Van 't Riet De-Makelaar. Ons enthousiaste en deskundige team helpt jou graag bij het vinden van jouw nieuwe droomwoning! Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen bij het verkopen van je huidige woning of een taxatie? Ook dan ben je bij Van 't Riet De-Makelaar aan het juiste adres! Wij streven altijd naar het beste resultaat voor jóu.

Profiteer van de kennis en kunde van onze makelaars; doordat zij zelf ook uit de regio komen kennen zij de omgeving als geen ander en hebben ze regionaal een sterk netwerk opgebouwd. Met onze expertise en een persoonlijke aanpak begeleiden wij je naar een succesvol resultaat van jouw opdracht.  
 

Wonen in Noord-Scharwoude

Noord-Scharwoude is een gezellig dorp in de gemeente Langedijk met ca. 2.200 huizen en ca. 5.400 inwoners. Landelijk gelegen maar wel met vele voorzieningen. De grotere steden Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn zijn makkelijk bereikbaar.

De nieuwe woonwijk De Nieuwe Veiling is op de plaats gekomen van het voormalige veilingterrein en enkele bedrijfsgebouwen van het aangrenzende bedrijventerrein De Wuyver. Dit transformeert het gebied naar een aantrekkelijke woonwijk. De nieuwe wijk sluit naadloos aan bij de bestaande dorpskern. Intieme straatjes, groen en water zorgen voor een gunstig woonklimaat. De woningen in De Nieuwe Veiling passen fraai in het oude dorp.  
Woningaanbod Noord-Scharwoude

Voorzieningen in Noord-Scharwoude

Noord-Scharwoude heeft verschillende winkels en uitgaansgelegenheden in het gezellige centrum. Het dorp kent een rijk verenigingsleven; er zijn diverse sportverenigingen en er worden het hele jaar door tal van activiteiten georganiseerd.
 

Makelaar in Noord-Scharwoude en omstreken

Van ’t Riet De-Makelaar is gevestigd in Heerhugowaard en focust zich op de regio's Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard. Daarnaast zijn we veel actief in onder andere Broek op Langedijk, Koggenland, Obdam, Opmeer, Spanbroek, en Zuid-Scharwoude en hebben we daar een grote kennis van de regionale markt opgebouwd.

Ben je op zoek naar een woning of wil je een woning verkopen in Noord-Scharwoude? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Aarzel niet om contact op te nemen met Van ’t Riet De-Makelaar. Met ons professionele en enthousiaste team staan wij graag voor je klaar.
 

Vragen?


Ashley Hoebe
Register Makelaar Taxateur
ashley@vanhetriet.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring