Mijn favorieten

Jouw makelaar in Obdam

Van ’t Riet De-Makelaar werkt naar een snelle en succesvolle aankoop of verkoop van jouw woning in Obdam. Lees hieronder meer over de kracht van ons makelaarskantoor.
 

Raadpleeg jouw makelaar in Obdam

Wil je een huis kopen of verkopen in Obdam? Neem dan zeker contact op met Van ’t Riet De-Makelaar. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe droomwoning! Op zoek naar professionals die je helpen bij het verkopen of taxeren van je huidige woning? Ook dan ben je bij Van 't Riet De-Makelaar aan het juiste adres! Wij streven altijd naar het beste resultaat voor jóu!

Ons makelaarsteam komt zelf ook uit de regio en heeft daardoor een nóg beter inzicht in deze woningmarkt. Met onze expertise en een persoonlijke aanpak begeleiden wij je naar een succesvol resultaat van jouw opdracht.

 

Wonen in Obdam

Obdam is een gezellig dorp in West-Friesland. Landelijk gelegen maar wel met vele voorzieningen. De grotere steden Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn zijn makkelijk bereikbaar. Aan de buitenranden tref je nog het oude, open karakter met vele weilanden en boerderijen. 

Obdam ligt in de vrij jonge gemeente Koggenland, waarin onder andere ook Scharwoude, Hensbroek en Avenhorn liggen. 

  Woningaanbod Obdam  

Voorzieningen in Obdam

Obdam heeft een ruim aanbod aan verschillende winkels in het centrum en kent een rijk verenigingsleven; er zijn diverse sportverenigingen en er worden het hele jaar door tal van activiteiten georganiseerd. Ook heeft Obdam een eigen treinstation.

 

Huis kopen of verkopen in Obdam en omstreken

Van ’t Riet De-Makelaar is gevestigd in Heerhugowaard. Wij focussen ons op regio's Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard zoals onder andere Broek op Langedijk, Heerhugowaard, Koggenland, Noord-Scharwoude, Opmeer, Spanbroek, en Zuid-Scharwoude en hebben daardoor een grote kennis van de regionale markt opgebouwd.

Ben je op zoek naar een woning of wil je een woning verkopen in Obdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Aarzel niet om contact op te nemen met Van ’t Riet De-Makelaar. Met ons professionele en enthousiaste team staan wij graag voor je klaar.
 

Vragen?


Marius Broedersz
Register Makelaar Taxateur
marius@vanhetriet.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring