Mijn favorieten

Jouw makelaar in Opmeer

Van ’t Riet De-Makelaar werkt naar een snelle en succesvolle aankoop of verkoop van jouw woning in Opmeer. Lees hieronder meer over de kracht van ons makelaarskantoor.
 

Raadpleeg jouw makelaar in Opmeer

Wil je een huis kopen of verkopen in Opmeer? Neem dan zeker contact op met Van ’t Riet De-Makelaar. Ons ervaren en gedreven team helpt jou graag bij het vinden van jouw nieuwe droomwoning of het verkopen van jouw woning tegen een gunstige prijs en voorwaarden. We streven altijd naar het beste resultaat voor jóu!

Ons makelaarsteam komt zelf ook uit de regio en heeft daardoor een nóg beter inzicht in deze woningmarkt. Ook voor een waardebepaling van je huis of een taxatie ben je bij ons aan het jusite adres! Met onze expertise en een persoonlijke aanpak begeleiden wij je naar een succesvol resultaat van jouw opdracht.

 

Wonen in Opmeer

Opmeer is een gezellig dorp in West-Friesland. Landelijk gelegen maar wel met vele voorzieningen. De grotere steden Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn zijn makkelijk bereikbaar. Aan de buitenranden tref je nog het oude, open karakter met vele weilanden en boerderijen. Wil je weten welke woningen we op dit moment aanbieden in Opmeer? Bekijk dan snel ons woningaanbod!

  Woningaanbod Opmeer

Voorzieningen in Opmeer

Opmeer is een sfeervol dorp met een ruim aanbod aan verschillende winkels in het centrum; je kunt kiezen tussen een openbare en rooms-katholieke basisschool en ook de gemeentelijke bibliotheek is hier gevestigd. De gemeente Opmeer kent een rijk verenigingsleven; er zijn diverse sportverenigingen en er worden het hele jaar door tal van activiteiten georganiseerd. Het recreatieterrein/evenemententerrein De Weijver wordt goed gebruikt.

Opmeer vormt de hoofdkern van de gelijknamige gemeente, hier is dan ook het Gemeentehuis gevestigd. De gemeente Opmeer omvat: Hoogwoud, Aartswoud, De Weere, Gouwe, Spanbroek, Wadway en Zandwerven.

 

Huis kopen of verkopen in Opmeer en omstreken

Van ’t Riet De-Makelaar is gevestigd in Heerhugowaard en focust zich op de regio's Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn en alles wat ertussen ligt zoals Broek op Langedijk, Koggenland, Noord-Scharwoude, Obdam, Opmeer, Spanbroek, en Zuid-Scharwoude. Onze deskundige makelaars zijn al meerdere jaren actief in dit werkgebied en hebben daardoor een grote kennis van de regionale markt opgebouwd. 

Ben je op zoek naar een woning of wil je een woning verkopen in Opmeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Aarzel niet om contact op te nemen met Van ’t Riet De-Makelaar. Met ons professionele en enthousiaste team staan wij graag voor je klaar.


 
 

Vragen?

Vincent Vermeulen
Register Makelaar Taxateur
vincent@vanhetriet.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring