Mijn favorieten

Jouw makelaar in Spanbroek

Van ’t Riet De-Makelaar werkt naar een snelle en succesvolle aankoop of verkoop van jouw woning in Spanbroek. Lees hieronder meer over de kracht van ons makelaarskantoor.


Raadpleeg jouw makelaar in Spanbroek

Wil je een huis kopen of verkopen in Spanbroek? Laat het ons weten! Het deskundige en gedreven team van Van 't Riet De-Makelaar helpt jou graag bij het vinden van jouw nieuwe droomwoning! Ook met de verkoop, taxatie of een waardebepaling van je huidige woningen helpen we je graag. We streven altijd naar het beste resultaat voor jóu!

Spanbroek en omgeving heeft voor ons geen geheimen meer. Ons makelaarsteam komt zelf ook uit de regio en heeft daardoor een nóg beter inzicht in deze woningmarkt. Profiteer van onze expertise en persoonlijke aanpak en bel meteen even met Van 't Riet De-Makelaar via 072-5766366.

 

Wonen in Spanbroek

Spanbroek is een gezellig, landelijk gelegen dorp in West-Friesland. De grotere steden Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn zijn vanuit hier makkelijk bereikbaar. Het dorp was tot het begin van de 20e eeuw een typisch agrarische kern, die vanaf de jaren 60 uitgebreid werd met nieuwbouwwijken. Aan het eind van die eeuw was de plaats samengesmolten met Opmeer. Aan de buitenranden vindt men nog het oude open karakter, vooral ten zuiden van Spanbroek rond Zandwerven. Ben je benieuwd welke woningen we op dit moment aan kunnen bieden in Spanbroek? Bekijk dan snel ons woningaanbod.

  Woningaanbod Spanbroek

Voorzieningen in Spanbroek/Opmeer

Spanbroek is zoals omschreven dus samengesmolten met buurdorp Opmeer. Samen hebben Spanbroek en Opmeer een ruim aanbod aan verschillende winkels in het centrum; je kan kiezen voor een openbare of rooms-katholieke basisschool en ook de gemeentelijke bibliotheek is hier gevestigd. Spanbroek ligt in de gemeente Opmeer, een gemeente met een rijk verenigingsleven; er zijn diverse sportverenigingen en er worden het hele jaar door tal van activiteiten georganiseerd. De gemeente Opmeer omvat: Hoogwoud, Aartswoud, De Weere, Gouwe, Spanbroek, Wadway en Zandwerven.

 

Huis kopen en verkopen in Spanbroek en omstreken

Van ’t Riet De-Makelaar is gevestigd in Heerhugowaard. Wij focussen ons op regio Heerhugowaard zoals onder andere Broek op Langedijk, Heerhugowaard, Koggenland, Noord-Scharwoude, Obdam, Opmeer, Spanbroek, en Zuid-Scharwoude en hebben daardoor een grote kennis van de regionale markt opgebouwd.

Ben je op zoek naar een woning of wil je een woning verkopen in Spanbroek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Aarzel niet om contact op te nemen met Van ’t Riet Boontjes Makelaars. Met ons professionele en enthousiaste team staan wij graag voor je klaar.


 
 

Vragen?

Vincent Vermeulen
Register Makelaar Taxateur
vincent@vanhetriet.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring