Mijn favorieten

Jouw makelaar in Zuid-Scharwoude

Van ’t Riet De-Makelaar werkt naar een snelle en succesvolle aankoop of verkoop van jouw woning in Zuid-Scharwoude. Lees hieronder meer over de kracht van ons makelaarskantoor.
 

Raadpleeg jouw makelaar in Zuid-Scharwoude

Wil je een huis kopen of verkopen in Zuid-Scharwoude? Neem dan zeker contact op met Van ’t Riet De-Makelaar. Ons jonge en gedreven team helpt jou graag bij het vinden van jouw nieuwe droomwoning of het verkopen van jouw woning tegen een gunstige prijs en voorwaarden. We streven altijd naar het beste resultaat voor jóu! Ons makelaarsteam komt zelf ook uit de regio en heeft daardoor een nóg beter inzicht in deze woningmarkt. Met onze expertise en een persoonlijke aanpak begeleiden wij je naar een succesvol resultaat van jouw opdracht.    

 
Wonen in Zuid-Scharwoude

Zuid-Scharwoude is een gezellig dorp in de gemeente Langedijk met ca. 3.000 huizen en ca. 6.500 inwoners. De grotere steden Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn zijn makkelijk bereikbaar. De dorpen Broek, Zuid- en Noord-Scharwoude hadden vroeger als bijnaam het rijk der duizend eilanden; die naam is nu vereeuwigd in de naam van een nieuwbouwwijk. Deze dorpen zijn inmiddels flink gegroeid en samengesmolten.  
Woningaanbod Zuid-Scharwoude

Voorzieningen in Zuid-Scharwoude

 Zuid-Scharwoude heeft verschillende winkels in het centrum en kent een rijk verenigingsleven; er zijn diverse sportverenigingen en er worden het hele jaar door tal van activiteiten georganiseerd. In Zuid-Scharwoude staat het gemeentehuis van de gemeente Langedijk.
 

Huis kopen in Zuid-Scharwoude en omstreken

Van ’t Riet De-Makelaar is gevestigd in Heerhugowaard. Wij focussen ons op regio Heerhugowaard, Alkmaar en Hoorn en alles wat daartussen ligt, zoals Broek op Langedijk, Koggenland, Noord-Scharwoude, Obdam, Opmeer, Spanbroek, en Zuid-Scharwoude. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we inmiddels grote regionale kennis van de markt opgebouwd; onze makelaars weten dus precies waar ze het over hebben! Wil jij ook wonen in Zuid-Scharwoude of wil je je woning daar juist verkopen? Neem even contact op met de specialisten van Van 't Riet De-Makelaar: ons deskundige en enthousiaste team staat voor je klaar!

 
 

Vragen?


Rick Dalenberg
Register Makelaar Taxateur
rick@vanhetriet.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring