Mijn favorieten

Jouw makelaar in Koggenland

Van ’t Riet Boontjes Makelaars werkt naar een snelle en succesvolle aankoop of verkoop van jouw woning in Koggenland. Lees hieronder meer over de kracht van ons makelaarskantoor.
 

Raadpleeg jouw makelaar in Koggenland

Wil je een huis kopen of verkopen in Koggenland? Neem dan zeker contact op met Van ’t Riet Boontjes Makelaars. Ons jonge en gedreven team helpt jou graag bij het vinden van jouw nieuwe droomwoning of het verkopen van jouw woning tegen een gunstige prijs en voorwaarden. We streven altijd naar het beste resultaat voor jóu! Ons makelaarsteam komt zelf ook uit de regio en heeft daardoor een nóg beter inzicht in deze woningmarkt.


Wat kunnen wij allemaal voor je doen in Koggenland?

  • woning verkopen
  • gratis waardebepaling van je woning
  • woning aankopen
  • gratis oriënterende hypotheekscan bij aankoopbegeleiding
  • taxaties
  • vrijblijvende en kosteloze registratie van jouw woonwens
  • hypotheekadvies i.s.m. collega’s bij De Hypotheker
  • verzekeringsadvies i.s.m. collega’s Van ’t Riet Verzekeringen 
Van 't Riet Boontjes Makelaars, jouw makelaar in regio Koggenland!

Met onze expertise en een persoonlijke aanpak begeleiden wij je naar een succesvol resultaat van jouw opdracht.


Wonen in Koggenland

Koggenland is een aantrekkelijke woongemeente met weids landschap in West-Friesland en omvat 14 dorpen zoals o.a. Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn (gemeentehuis), Hensbroek, Obdam, Spierdijjk, Ursem en Zuidermeer. De grotere steden in de directe omgeving zoals Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn zijn makkelijk bereikbaar. 


Voorzieningen in Koggenland

De dorpen in gemeente Koggenland kennen  een rijk verenigingsleven; er zijn diverse sportverenigingen en er worden het hele jaar door tal van activiteiten georganiseerd. De meeste kernen hebben vele voorzieningen in hun centrum. Het dorp Obdam een eigen treinstation.
 

Makelaar in Koggenland en omstreken

Van ’t Riet Boontjes Makelaars is gevestigd in Heerhugowaard en Noord-Scharwoude. Wij focussen ons op regio Heerhugowaard zoals onder andere Broek op Langedijk, Heerhugowaard, Koggenland, Noord-Scharwoude, Obdam, Opmeer, Spanbroek, en Zuid-Scharwoude en hebben daardoor een grote kennis van de regionale markt opgebouwd.

Ben je op zoek naar een woning of wil je een woning verkopen in gemeente Koggeland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Aarzel niet om contact op te nemen met Van ’t Riet Boontjes Makelaars. Met ons professionele en enthousiaste team staan wij graag voor je klaar.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring