Mijn favorieten

Jouw makelaar in Langedijk

Van ’t Riet Boontjes Makelaars werkt naar een snelle en succesvolle aankoop of verkoop van jouw woning in Langedijk. Lees hieronder meer over de kracht van ons makelaarskantoor.
 

Raadpleeg jouw makelaar in Langedijk

Wil je een huis kopen of verkopen in Langedijk? Neem dan zeker contact op met Van ’t Riet Boontjes Makelaars. Ons jonge en gedreven team helpt jou graag bij het vinden van jouw nieuwe droomwoning of het verkopen van jouw woning tegen een gunstige prijs en voorwaarden. We streven altijd naar het beste resultaat voor jóu! Ons makelaarsteam komt zelf ook uit de regio en heeft daardoor een nóg beter inzicht in deze woningmarkt.


Wat kunnen wij allemaal voor je doen in Langedijk?

  • woning verkopen
  • gratis waardebepaling van je woning
  • woning aankopen
  • gratis oriënterende hypotheekscan bij aankoopbegeleiding
  • taxaties
  • vrijblijvende en kosteloze registratie van jouw woonwens
  • hypotheekadvies i.s.m. collega’s bij De Hypotheker
  • verzekeringsadvies i.s.m. collega’s Van ’t Riet Verzekeringen 
Van 't Riet Boontjes Makelaars, jouw makelaar in regio Langedijk!

Met onze expertise en een persoonlijke aanpak begeleiden wij je naar een succesvol resultaat van jouw opdracht.


Wonen in Langedijk

Langedijk kan gekenmerkt worden als een verstedelijkte plattelandsgemeente. In feite ligt de bebouwing van Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk tegen elkaar aan. Daardoor liggen de winkel-, sport-, en uitgaansmogelijkheden op korte afstand. Langedijk kent een rijk verenigingsleven en er worden het hele jaar door tal van activiteiten en evenementen georganiseerd. In Langedijk ligt het natuur- en recreatiegebied Geestmerambacht, bestaande uit onder meer het water De Zomerdel en natuurgebied de Kleimeer.

 

Makelaar in Langedijk en omstreken

Van ’t Riet Boontjes Makelaars is gevestigd in Heerhugowaard en Noord-Scharwoude. Wij focussen ons op regio Heerhugowaard zoals onder andere Broek op Langedijk, Heerhugowaard, Koggenland, Noord-Scharwoude, Obdam, Opmeer, Spanbroek, en Zuid-Scharwoude en hebben daardoor een grote kennis van de regionale markt opgebouwd.

Ben je op zoek naar een woning of wil je een woning verkopen in Langedijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Aarzel niet om contact op te nemen met Van ’t Riet Boontjes Makelaars. Met ons professionele en enthousiaste team staan wij graag voor je klaar.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring