Mijn favorieten

Jouw makelaar in Spanbroek

Van ’t Riet Boontjes Makelaars werkt naar een snelle en succesvolle aankoop of verkoop van jouw woning in Spanbroek. Lees hieronder meer over de kracht van ons makelaarskantoor.


Raadpleeg jouw makelaar in Spanbroek

Wil je een huis kopen of verkopen in Spanbroek? Neem dan zeker contact op met Van ’t Riet Boontjes Makelaars. Ons jonge en gedreven team helpt jou graag bij het vinden van jouw nieuwe droomwoning of het verkopen van jouw woning tegen een gunstige prijs en voorwaarden. We streven altijd naar het beste resultaat voor jóu!
Ons makelaarsteam komt zelf ook uit de regio en heeft daardoor een nóg beter inzicht in deze woningmarkt.


Wat kunnen wij allemaal voor je doen in Spanbroek?

  • woning verkopen
  • gratis waardebepaling van je woning
  • woning aankopen
  • gratis oriënterende hypotheekscan bij aankoopbegeleiding
  • taxaties
  • vrijblijvende en kosteloze registratie van jouw woonwens
  • hypotheekadvies i.s.m. collega’s bij De Hypotheker
  • verzekeringsadvies i.s.m. collega’s Van ’t Riet Verzekeringen 
Van 't Riet Boontjes Makelaars, jouw makelaar in Spanbroek!

Met onze expertise en een persoonlijke aanpak begeleiden wij je naar een succesvol resultaat van jouw opdracht.


Wonen in Spanbroek

Spanbroek is een gezellig dorp in West-Friesland. Landelijk gelegen maar wel met vele voorzieningen samen met direct ernaast gelegen Opmeer. De grotere steden Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn zijn makkelijk bereikbaar.
Het dorp was tot het begin van de 20e eeuw een typisch agrarische kern, die vanaf de jaren 60 uitgebreid werd met nieuwbouwwijken. Aan het eind van die eeuw was de plaats samengesmolten met Opmeer. Aan de buitenranden vindt men nog het oude open karakter, vooral ten zuiden van Spanbroek rond Zandwerven.


Voorzieningen in Spanbroek/Opmeer

Het dorpen Spanbroek en Opmeer hebben een ruim aanbod aan verschillende winkels in het centrum; men heeft de keuze tussen een openbare en rooms-katholieke basisschool en ook de gemeentelijke bibliotheek is hier gevestigd. De gemeente Opmeer kent een rijk verenigingsleven; er zijn diverse sportverenigingen en er worden het hele jaar door tal van activiteiten georganiseerd. De gemeente Opmeer omvat: Hoogwoud, Aartswoud, De Weere, Gouwe, Spanbroek, Wadway en Zandwerven.


Makelaar in Spanbroek en omstreken

Van ’t Riet Boontjes Makelaars is gevestigd in Heerhugowaard en Noord-Scharwoude. Wij focussen ons op regio Heerhugowaard zoals onder andere Broek op Langedijk, Heerhugowaard, Koggenland, Noord-Scharwoude, Obdam, Opmeer, Spanbroek, en Zuid-Scharwoude en hebben daardoor een grote kennis van de regionale markt opgebouwd.

Ben je op zoek naar een woning of wil je een woning verkopen in Spanbroek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Aarzel niet om contact op te nemen met Van ’t Riet Boontjes Makelaars. Met ons professionele en enthousiaste team staan wij graag voor je klaar.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring