Mijn favorieten

Jouw makelaar in Zuid-Scharwoude

Van ’t Riet Boontjes Makelaars werkt naar een snelle en succesvolle aankoop of verkoop van jouw woning in Zuid-Scharwoude. Lees hieronder meer over de kracht van ons makelaarskantoor.
 

Raadpleeg jouw makelaar in Zuid-Scharwoude

Wil je een huis kopen of verkopen in Zuid-Scharwoude? Neem dan zeker contact op met Van ’t Riet Boontjes Makelaars. Ons jonge en gedreven team helpt jou graag bij het vinden van jouw nieuwe droomwoning of het verkopen van jouw woning tegen een gunstige prijs en voorwaarden. We streven altijd naar het beste resultaat voor jóu! Ons makelaarsteam komt zelf ook uit de regio en heeft daardoor een nóg beter inzicht in deze woningmarkt.


Wat kunnen wij allemaal voor je doen in Zuid-Scharwoude?

  • woning verkopen
  • gratis waardebepaling van je woning
  • woning aankopen
  • gratis oriënterende hypotheekscan bij aankoopbegeleiding
  • taxaties
  • vrijblijvende en kosteloze registratie van jouw woonwens
  • hypotheekadvies i.s.m. collega’s bij De Hypotheker
  • verzekeringsadvies i.s.m. collega’s Van ’t Riet Verzekeringen 
Van 't Riet Boontjes Makelaars, jouw makelaar in regio Zuid-Scharwoude!

Met onze expertise en een persoonlijke aanpak begeleiden wij je naar een succesvol resultaat van jouw opdracht.


Wonen in Zuid-Scharwoude

Zuid-Scharwoude is een gezellig dorp in de gemeente Langedijk met ca. 3.000 huizen en ca. 6.500 inwoners.. De grotere steden Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn zijn makkelijk bereikbaar. De dorpen Broek, Zuid- en Noord-Scharwoude hadden vroeger als bijnaam het rijk der duizend eilanden; die naam is nu vereeuwigd in de naam van een nieuwbouwwijk. Deze dorpen zijn inmiddels flink gegroeid en samengesmolten.


Voorzieningen in Zuid-Scharwoude

 Zuid-Scharwoude heeft verschillende winkels in het centrum en kent een rijk verenigingsleven; er zijn diverse sportverenigingen en er worden het hele jaar door tal van activiteiten georganiseerd. In Zuid-Scharwoude staat het gemeentehuis van de gemeente Langedijk.
 

Makelaar in Zuid-Scharwoude en omstreken

Van ’t Riet Boontjes Makelaars is gevestigd in Heerhugowaard en Noord-Scharwoude. Wij focussen ons op regio Heerhugowaard zoals onder andere Broek op Langedijk, Heerhugowaard, Koggenland, Noord-Scharwoude, Obdam, Opmeer, Spanbroek, en Zuid-Scharwoude en hebben daardoor een grote kennis van de regionale markt opgebouwd.

Ben je op zoek naar een woning of wil je een woning verkopen in Zuid-Scharwoude? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Aarzel niet om contact op te nemen met Van ’t Riet Boontjes Makelaars. Met ons professionele en enthousiaste team staan wij graag voor je klaar.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring