Mijn favorieten

Jouw makelaar in Opmeer

Van ’t Riet Boontjes Makelaars werkt naar een snelle en succesvolle aankoop of verkoop van jouw woning in Opmeer. Lees hieronder meer over de kracht van ons makelaarskantoor.
 

Raadpleeg jouw makelaar in Opmeer

Wil je een huis kopen of verkopen in Opmeer? Neem dan zeker contact op met Van ’t Riet Boontjes Makelaars. Ons jonge en gedreven team helpt jou graag bij het vinden van jouw nieuwe droomwoning of het verkopen van jouw woning tegen een gunstige prijs en voorwaarden. We streven altijd naar het beste resultaat voor jóu!
Ons makelaarsteam komt zelf ook uit de regio en heeft daardoor een nóg beter inzicht in deze woningmarkt.


Wat kunnen wij allemaal voor je doen in Opmeer?

  • woning verkopen
  • gratis waardebepaling van je woning
  • woning aankopen
  • gratis oriënterende hypotheekscan bij aankoopbegeleiding
  • taxaties
  • vrijblijvende en kosteloze registratie van jouw woonwens
  • hypotheekadvies i.s.m. collega’s bij De Hypotheker
  • verzekeringsadvies i.s.m. collega’s Van ’t Riet Verzekeringen 
Medewerkers Van 't Riet Boontjes Makelaars

Met onze expertise en een persoonlijke aanpak begeleiden wij je naar een succesvol resultaat van jouw opdracht.


Wonen in Opmeer

Opmeer is een gezellig dorp in West-Friesland. Landelijk gelegen maar wel met vele voorzieningen. De grotere steden Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn zijn makkelijk bereikbaar. Aan de buitenranden tref je nog het oude, open karakter met vele weilanden en boerderijen.


Voorzieningen in Opmeer

Het dorp Opmeer heeft een ruim aanbod aan verschillende winkels in het centrum; men heeft de keuze tussen een openbare en rooms-katholieke basisschool en ook de gemeentelijke bibliotheek is hier gevestigd. De gemeente Opmeer kent een rijk verenigingsleven; er zijn diverse sportverenigingen en er worden het hele jaar door tal van activiteiten georganiseerd. Het recreatieterrein/evenemententerrein De Weijver wordt goed gebruikt.
Opmeer vormt de hoofdkern van de gelijknamige gemeente, hier is dan ook het Gemeentehuis gevestigd. De gemeente Opmeer omvat: Hoogwoud, Aartswoud, De Weere, Gouwe, Spanbroek, Wadway en Zandwerven.


Makelaar in Opmeer en omstreken

Van ’t Riet Boontjes Makelaars is gevestigd in Heerhugowaard en Noord-Scharwoude. Wij focussen ons op regio Heerhugowaard zoals onder andere Aartswoud, Alkmaar, Broek op Langedijk, Heerhugowaard, Koggenland, Noord-Scharwoude, Obdam, Opmeer, Spanbroek, en Zuid-Scharwoude en hebben daardoor een grote kennis van de regionale markt opgebouwd.

Ben je je op zoek naar een woning of wil je een woning verkopen in Opmeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Aarzel niet om contact op te nemen met Van ’t Riet Boontjes Makelaars. Met ons professionele en enthousiaste team staan wij graag voor je klaar.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring