Mijn favorieten

Meer kans op een woning met een aankoopmakelaar!

De woningmarkt is lastig voor kopers. Woningen die nieuw in de verkoop komen worden vaak heel snel verkocht. Wil je jouw droomwoning kunnen kopen dan zal je dus vaak snel moeten beslissen én handelen. Spannend, want je wilt immers ook zeker weten dat je geen kat-in-de-zak koopt en dat je aankoop achteraf niet veel te duur blijkt te zijn.

Goede voorbereiding
Onze aankoopmakelaars kunnen je daar bij helpen. Uit onderzoek blijkt dat kopers die een aankoopmakelaar hebben ingeschakeld vaak beter voorbereid zijn dan zelfstandige kopers en dus sneller en beter kunnen beslissen. Onze makelaar zorgt ervoor dat jouw wensen en situatie helder zijn, bespreekt je (financiële) mogelijkheden en maakt een inschatting van de haalbaarheid. Onze collega’s van De Hypotheker kunnen daarbij desgewenst een hypotheekopzet voor je maken. We kunnen dan gericht voor je gaan zoeken met een grotere kans op succes door ook gebruik te maken van ons grote netwerk.

Technische, planologische en juridische zaken
Onze aankoopmakelaar inspecteer de woning voor je op staat van onderhoud en kwaliteit, maakt een objectief bezichtigingsrapport. Ook weet hij wat er in de omgeving speelt. Welke toekomstige planologische ontwikkelingen kunnen bijvoorbeeld van invloed zijn op jouw woonplezier? Hoe staat de wijk bekend? Op basis van o.a. deze gegevens kan onze aankoopmakelaar je een goed advies geven, kan er snel een beslissing worden genomen en een goed bod worden uitgebracht zodat deze droomwoning niet aan je neus voorbij gaat. Natuurlijk helpen wij je met een goede onderhandelingsstrategie en zorgen er vanzelfsprekend voor dat alle afspraken tot in detail juridisch correct worden vastgelegd.

Extra kosten?
Per saldo valt dat reuze mee! Uit onderzoek (bron: NVM) blijkt dat de koopprijs bij bemiddeling van een aankoopmakelaar gemiddeld 1,5% tot 2,5% lager ligt. Dit zijn bedragen tussen de € 3.000,- en € 7.000,-. Als dat geen meerwaarde betekent!

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring