Mijn favorieten

Afsluiting feestjaar

Van ’t Riet kijkt terug op een feestelijk jaar want in 2018 bestonden we 25 jaar! Zoals je ongetwijfeld hebt gezien, heeft Van ’t Riet het hele jaar door ‘getrakteerd’ op leuke acties. Want zoals ze zelf zeggen “Wie jarig is trakteert!” Gedurende het afgelopen jaar zijn er verschillende mensen verrast met bijvoorbeeld een jaar lang een gratis inboedel- of opstalverzekering of een slipcursus. “Want”, redeneert Jan Dirk van ’t Riet met een grote glimlach, ”we staan natuurlijk voor je klaar bij een schade maar het is nog altijd beter om dit te voorkomen.”

Jan Dirk van ’t Riet, eigenaar en oprichter: “We zijn er trots op dat zoveel relaties al vanaf het eerste uur klant bij ons zijn. In de afgelopen 25 jaar heeft Van ’t Riet zich ontwikkeld van een verzekeringskantoor tot een financiële ontzorger voor zowel de particuliere als de zakelijke klant met verzekeringsspecialisten, hypotheekadviseurs, pensioenadviseurs en een eigen makelaarskantoor. Onze visie is echter in de kern steeds hetzelfde gebleven. Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact. Dan pas kan je een goed (totaal)advies geven of kunnen onze eigen schadebehandelaars bij schades de belangen beter behartigen. Want vaak genoeg stuiten wij op zaken waar de klant niet bij stil heeft gestaan.

Vaak werken er meerdere specialisten samen om te zorgen dat alle zaken van een relatie goed op elkaar afgestemd worden. Bijvoorbeeld bij ver- en/of aankoop van een huis, daarbij horen ook een hypotheek en verzekeringen. Óf om de ondernemer te adviseren voor zowel zijn persoonlijke als zakelijke verzekeringen maar ook voor zijn oudedag. Doordat wij een totaaloverzicht hebben van de situatie en wensen van de klant kunnen wij een goed (én onafhankelijk) advies op maat geven. Dat dit een absolute meerwaarde van Van ’t Riet is, horen wij ook van klanten terug en daar zijn wij erg blij mee. Met alle felicitaties en leuke reacties van onze relaties het hele jaar door hebben wij ons ook echt jarig gevoeld.”

Van ’t Riet wenst iedereen een voorspoedig 2019! Ons voornemen voor 2019? Ook bij jou thuis aan tafel weer eens al jouw financiële zaken en (woon)wensen doornemen en jou een persoonlijk totaaladvies op maat geven! Bel ons gerust voor een afspraak: 072—57 66 300.
 
 
 Jan Dirk van 't Riet
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring