Mijn favorieten

Over Van 't Riet De-Makelaar


Van ’t Riet De-Makelaar is gevestigd in Heerhugowaard en wij focussen ons op regio Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn.  Ons makelaarsteam komt zelf ook uit de regio en heeft daardoor een nóg beter inzicht in deze woningmarkt.
 

Het team van Van 't Riet De-Makelaar
 

Wil je een huis kopen of verkopen in regio Alkmaar, Heerhugowaard of Hoorn? Neem dan zeker contact op met Van ’t Riet De-Makelaar. Ons gedreven en professionele team helpt jou graag bij het vinden van jouw nieuwe droomwoning of het verkopen van jouw woning tegen een gunstige prijs en voorwaarden. We streven altijd naar het beste resultaat voor jóu!


Aankoop woning

De aankoop van een woning is waarschijnlijk één van de grootste uitgaven in je leven. Dan moet niet alleen het financiële plaatje kloppen, maar ook aan de aankoop zelf zitten vele haken en ogen waarbij onze makelaars je kunnen begeleiden. Een extra service die wij onze relaties altijd bieden is een gratis, vrijblijvende oriënterende hypotheekscan door de hypotheekadviseurs van De Hypotheker zodat je van begin af aan een duidelijk inzicht hebt in je financiële mogelijkheden.
Behalve de indeling, inrichting en bouwkwaliteit, zijn ligging en omgevingsfactoren van groot belang bij het aankopen van een woning.  Tijdens het zoeken naar de voor jouw passende woning zetten wij alle relevante zaken rond potentiële woningen overzichtelijk voor je op een rij.  We geven je inzicht in het bestemmingsplan, de uitbreidingsmogelijkheden van je toekomstige woning, de eventuele juridische belemmeringen, maar ook in het concurrerend aanbod en o.a. de historische prijsontwikkeling en de reële, actuele waarde. We geven je advies over de te volgen aankoopstrategie en voeren namens jou de onderhandelingen voor je. Van ’t Riet De-Makelaar helpt je graag met een persoonlijke aanpak. Zo begeleiden wij jou, als makelaar, naar jouw nieuwe (t)huis.


Verkoop woning

Ook bij het verkopen van je woning is het slim een beroep te doen op een makelaar. Want het verkopen van een huis is een grote stap. Voor de één emotioneel, voor de ander meer rationeel, maar voor iedereen geldt dat het de afsluiting is van een fase in je leven; de start van een nieuw begin. Door de juiste begeleiding, de juiste verkoopstrategie, de juiste vaststelling van de vraagprijs kan je met Van ’t Riet De-Makelaar een succes behalen.


Taxatie of vrijblijvende waarde-indicatie van jouw woning

Wil je graag de waarde van je woning weten om verder plannen te kunnen maken? Van ’t Riet De-Makelaar zorgt voor een gratis waarde-indicatie voor jouw woning. Heb je een officieel taxatierapport nodig omdat je een nieuwe financiering nodig hebt, of omdat je een huis wilt kopen of verkopen dan kunnen we dat natuurlijk ook voor je regelen. Wat bepaalt nu eigenlijk de waarde van jouw huis? Hier zijn enkele zaken die de waarde van jouw huis kunnen beïnvloeden:
• locatie van je woning;
• afmetingen binnen in je woning;
• een tuin;
• een goed onderhouden huis;
• een garage.


Jóuw makelaar in de regio

Met ons professionele en enthousiaste team staan wij graag voor je klaar. De makelaars van Van ’t Riet De-Makelaar komen zelf uit de omgeving. Hierdoor hebben we een goed inzicht in deze markt en een groot netwerk. Daarmee kunnen wij je beter bijstaan bij het vinden van jouw droomwoning of het verkopen van jouw huidige woning in regio Heerhugowaard, Hoorn of Alkmaar. Aarzel dus niet om contact op te nemen met Van ’t Riet De-Makelaar. Ons team staat graag voor je klaar. 

In samenwerking met Van 't Riet Verzekeringen en De Hypotheker kunnen wij ook alle zaken die met wonen te maken hebben, goed en overzichtelijk voor je op elkaar afstemmen. Zoals natuurlijk je hypotheek en je (woon)verzekeringen maar ook je voorzieningen voor later. Zodat je ook na je pensioen prettig kan wonen en leven.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring