Mijn favorieten

Van 't Riet: verzekeringen, makelaar, hypotheken

Van ’t Riet is in 1993 gestart door Jan Dirk van ‘t Riet als onafhankelijk verzekeringskantoor voor zowel particulieren als ondernemers: Van ’t Riet Assurantie Advies. Later is dit uitgegroeid tot Van 't Riet met 3 specialismen: Van ’t Riet Verzekeringen, Van ’t Riet Boontjes Makelaars en Van ’t Riet Hypotheken om zo nog beter onze relaties financieel te kunnen ontzorgen.

Door het bundelen van de kracht en specialisaties van onze verschillende bedrijfsonderdelen en de lijnen kort te houden kunnen wij zo de financiële zaken van onze relaties goed en snel op elkaar afstemmen. Onze adviseurs informeren je graag over onze voordelige combinatietarieven.Door de wens van Van 't Riet om relaties een goed totaaladvies te kunnen bieden en daarmee nog breder financieel te kunnen ontzorgen zijn wij in 2013 gestart met een eigen makelaardij. In 2017 zijn Van 't Riet Makelaars uit Heerhugowaard en Jan Boontjes Makelaardij uit Noord-Scharwoude samen verder gegaan onder de naam Van 't Riet Boontjes Makelaars.

De aankoop van een woning is waarschijnlijk één van de grootste uitgaven in je leven. Dan moet niet alleen het financiële plaatje kloppen, maar ook aan de aankoop zelf zitten vele haken en ogen waarbij onze makelaars je kunnen begeleiden. En dat geldt natuurlijk ook voor het verkopen van je woning. Van ’t Riet Boontjes Makelaars is gevestigd in Heerhugowaard en Noord-Scharwoude en staat met een professioneel en enthousiast team graag voor je klaar.Door autonome groei en overname van verschillende kantoren in de regio is Van 't Riet Verzekeringen inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Noord-Hollandse markt. Dat maakt dat wij als onafhankelijk tussenpersoon beter op kunnen komen voor de belangen van onze relaties. Wij werken vanuit ons hoofdkantoor in Heerhugowaard en de vestiging in Haarlem. Persoonlijk contact met onze relaties is door de jaren heen altijd een belangrijk uitgangspunt geweest, onze adviseurs komen nog steeds persoonlijk bij je thuis voor een financieel advies gebaseerd op jouw wensen en persoonlijke situatie. Maar bellen of mailen kan natuurlijk ook. Met onze eigen schade-afdeling kunnen we schadeclaims, als het onverhoopt mis gaat, snel en deskundig voor je afhandelen.Ook kun je bij ons terecht voor al je vraagstukken omtrent jouw hypotheek. Onze hypotheekadviseurs zijn je graag van dienst en vergelijken daarbij ruim 30 hypotheekaanbieders. Om uiteindelijk voor jou het beste advies op tafel te leggen.


Van 't Riet regelt 't!


 

­


   


 

Vragen?Team Van 't Riet
info@vanhetriet.nl 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring