Mijn favorieten

woonverzekeringen

Wie een nieuw huis gaat kopen zal ook weer opnieuw moeten kijken naar zijn of haar verzekeringen. Als je hele persoonlijke situatie veranderd, veranderen je verzekeringsbehoeften natuurlijk ook. Daarnaast zijn sommige verzekeringen verplicht voor het verkrijgen van een hypotheek. Dit kan een ingewikkeld en tijdrovend klusje worden, maar gelukkig kunnen onze collega's van Van 't Riet Verzekeringen je hierbij helpen!

Van 't Riet kan je namelijk financieel compleet ontzorgen:
  • Van 't Riet De-Makelaar helpt je bij het kopen of verkopen van je woning (of het taxeren daarvan);
  • Van 't Riet Verzekeringen helpt je bij al je verzekeringen en méér (zoals beleggingsservice, pensioenadvies, krediet);
  • Van 't Riet Hypotheken helpt je in samenwerking met de specialisten van De Hypotheker bij het regelen van je hypotheekzaken.


Deze (woon)verzekeringen moet je niet vergeten:

opstal   Opstalverzekering
Met een opstalverzekering, soms ook een woonhuisverzekering genoemd, verzeker je alle vaste elementen van je huis (zoals de keuken of je badkamer) tegen schade door brand, inbraak of storm. Een opstalverzekering is verplicht als een hypotheek voor je koophuis wil afsluiten.
Naar de opstalverzekering »
 
inboedel   Inboedelverzekering
Met een inboedelverzekering verzeker je alle verhuisbare spullen in je huis, zoals je tv, computer, schilderijen of meubels, tegen schade. De bedragen die worden vergoed kunnen per verzekeraar sterk verschillen, dus het is belangrijk dat je een goede afweging maakt!
Naar de inboedelverzekering »
 
overlijdensrisico   Overlijdensrisicoverzekering
Diverse hypotheekverstrekkers stellen als voorwaarde voor de hypotheek dat je een overlijdensrisicoverzekering afsluit. Met deze verzekering bescherm je je nabestaanden tegen hoge kosten als je onverhoopt komt te overlijden vóór je hypotheek is afbetaald.
Naar de overlijdensrisicoverzekering »
 
AVP   Aansprakelijkheidsverzekering
Niet verplicht maar absoluut handig is de aansprakelijkheidsverzekering, ofwel AVP. Deze verzekering helpt je op het moment dat jij aansprakelijk wordt gesteld voor schade die je hebt aangericht (bijvoorbeeld door je verhuisbusje langs de nieuwe design-schutting van de buren te halen).
Naar de aansprakelijkheidsverzekering »
 
rechtsbijstand   Rechtsbijstandverzekering
Soms verlopen dingen niet helemaal zoals je had verwacht en dan is het fijn dat je kan vertrouwen op de kennis van juristen wanneer dat nodig is. Maar deze juridische kennis is niet goedkoop. Met een rechtsbijstandverzekering sta je er niet alleen voor bij een conflict of letselschade.
Naar de rechtsbijstandverzekering »


   
 

Vragen?


Team van 't Riet
info@vanhetriet.nl
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring